a new york family

Monday, May 15, 2017

from the boring Netherlands
Sunday, May 14 2017

Dear annoying beautiful people, 
friendship is a weird thing. You meet people, sometimes on the weirdest moments, you talk, share moments, experience and eventually you become friend. It's a kind of label you put on each others forehead. In New York I met a lot of wonderful people and they all have a piece in my heart. They all feel like family, my New York family. Random faces became familiar and soon those random faces became friends. I'm so grateful to call those random faces my friends and now I'm back home I miss them everyday. Thank you for all the amazing memories and everything you taught me. You made New York feel like home. I love you all and hope to see every one of you soon. For always in my heart.
side note: no, it's not only about the beautiful people in the picture

dutch: vriendschap is eigenlijk een vreemd iets. Je ontmoet een persoon, soms op de meest gekke momenten, je praat, deelt momenten, ervaringen en uiteindelijk word je vrienden. Een soort van label dat je op elkaars voorhoofd plakt. In New York heb ik veel prachtige mensen leren kennen en ze hebben stuk voor stuk een plekje in mijn hart. Iedereen voelt als familie, mijn New York familie. Onbekende gezichten werden bekend en al snel daarna werden deze onbekende gezichten vrienden. Ik ben zo dankbaar voor het feit dat ik deze onbekende gezichten mijn vrienden mag noemen en nu ik thuis ben mis ik ze elke dag. Dank je wel voor alle geweldige herinneringen and alles wat je mij geleerd hebt. Jullie lieten New York als thuis voelen. Ik hou van jullie en hoop jullie snel weer te zien. Voor altijd in mijn hart.


Love from Holland

Post a Comment

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.